woensdag 9 juni 2010

En verder?

Het is vandaag al een week geleden dat we de eerste bloedtransfusie ondergingen, donderdag vond de tweede transfusie plaats en vanaf dan was het weer eventjes afwachten. Op de echo vorige donderdag zag alles er voorlopig veelbelovend uit, ttz. kleine broer reageerde goed op de hoeveelheid die hij gekregen had, hersenbloedingen waren uitgebleven (daar hadden ze niks over gezegd!!!!!) en zijn hartje deed flink zijn best om het nieuwe bloed rond te pompen! Het enige wat ik verder kon doen was zijn bewegingen in de gaten houden. Frustrerend hoor!!! Vanaf dat je een uurtje niks voelt, begin je toch al weer te doemdenken, dus dan maar duwen aan die buik om kleine broer wakker te schudden en steeds met resultaat :-) Vooral op het werk vindt hij het precies leuk (of juist niet ;-)) en laat hij zich goed voelen!

Vanmorgen werd ik al om 8u terug verwacht in Leuven voor een controle-echo. 5u15 vertrokken om de files voor te zijn en natuurlijk véél te vroeg in Leuven! Maar daar hebben we den Dag Allemaal voor om de tijd vlugger te doen gaan ;-)
En *doet-een-vreugdedansje* de echo was positief!!! Om al verminderd vocht te zien is het nog te vroeg, dat kan nog wel eventjes duren, maar er was wel te zien dat er voorlopig geen bloedarmoede meer is, toch zeker niet noemenswaardig om te moeten ingrijpen. En!! Zijn hartje werkt al weer op normale kracht, daar is al zeker geen schade!! De hartkleppen werken perfect!! Jeuj!!
Nu kan het nog altijd gebeuren dat er een plotse terugval is in rode bloedcellen, maar daarom dus de wekelijkse controles in Leuven, en tussenin nog eens de gewone controles in Roeselare.
Dinsdag, same time, same place en hopelijk same news!!!

oh! oh! oh!! Ik heb kleine broer in 3D kunnen bewonderen!!! Hij ziet er zo mooi uit en lag zo schattig te slapen met zijn armpje langs zijn gezichtje *blij*

3 opmerkingen:

Kim zei

das goed nieuws!

ellen zei

Super nieuws!!!

mama's blog zei

Leuk dat alles in orde is, wat moet dat een stress geweest zijn.