woensdag 23 december 2009

Jong geleerd ...

Wij behoren nog tot het zeldzame ras die geen vaatwasmachine heeft ... Reden: Koen vindt dit een sociaal gebeuren ... uhu?! En de laatste dagen is hij er in geslaagd het nòg socialer en vooral familialer te maken ...
Koen "gaan jullie helpen afwassen met mama?"
Daan en Thilde "jaaaaaaaaaaaaa"!
Allemaal goed en wel dat ze nu nog heel enthousiast zijn om te helpen met mij, allemaal goed en wel als ze willen helpen vóór er nog moet gedweild worden. Maar als je dat juist allemaal gedaan hebt, en ze beginnen daar in dat schuim te pletsen, met natte lepels te zwaaien, een handdoek in het water te gooien, ... dan vervloek ik toch wel even dat fameuze idee van papa om hen te laten helpen ze!


Maar soit, jong geleerd is oud gedaan zeker?? En ooit mogen ze het helemaal alleen doen *grijns*! Tenzij we tegen dan al wat moderner zijn en ook de trotse eigenaar zijn van een vaatwasmachine!

3 opmerkingen:

stijn zei

moet wel lachen
volgens de papa moet het blijven omdat het ne sociaal gebeuren is, maar ik zie de papa zelf wel niet staan aan de afwas :)

Unknown zei

euuuuuh, wie denk je dat de foto's genomen heeft???

fozke zei

Ha, hier was de papa ook van die mening, maar de mama stond altijd wel in haar uppie tijd te verkwansen (of idd met spletterhandjes in de buurt)

En nu zijn we modern. Sneller als jullie dus :D