vrijdag 22 juni 2007

Ontslagen!!!

Uit het ziekenhuis!!! Woehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Na vier dagen overgeven, niet meer te willen drinken en diarree, werd het dinsdag plotseling hoog tijd om toch maar naar de kinderarts te gaan, die ons stante pede doorverwezen heeft naar spoed. Hij was nog niet echt aan uitdrogen toe, maar het feit dat hij 1 kg vermagerd was op die paar dagen was veel te veel om zelf weer op te halen (ook al heeft hij wel wat reserve aan zijn billetjes ;-) )
Maar uiteindelijk was het een hele opluchting om in het ziekenhuis te zijn, nu zou hij eindelijk weer op krachten kunnen komen, want echt heel vlug ging. Woensdag zag hij er wat minder ziek uit. Donderdag begon hij al wat te eten en sliep hij al heel wat minder. En vandaag kruipt hij hier weer rond en is de poes weer nergens meer op zijn gemak :-)

Nu nog enkele dagen op dieet, zodat zijn maagje en darmpjes weer helemaal terug in de plooi kunnen komen en dan kunnen we met een gerust gemoed op Bourgondisch weekend :roll:

1 opmerking:

Puitje zei

Blij te horen dat hij zo goed als genezen is ... Nu kan mama weer rustig slapen én afscheid komen nemen van haar ontslagnemende collega :p