dinsdag 20 april 2010

in oktober ...

En we starten onmiddellijk opnieuw met goed nieuws. Niet dat het nog een verrassing is, maar allé kom ;-) In oktober verwachten wij een broer of zus voor ons twee kapoenen!!! Ondertussen zijn we al weer 16 weken zwanger en kan ik vanavond (of morgen ;-)) misschien (hopelijk!!!) al komen vertellen of het nu een broer of zus wordt :-)
Voor Daan mag het een zusje worden en ze haar naam zal Thilde zijn ... ach! waarom iets ingewikkeld maken, als het zo simpel kan zijn?!

Dus bij deze heb ik wel een mooi aanknopingspunt om deze blog weer wat te onderhouden hé;-) Waar Daan nog een heuse babysite had, is dat bij Thilde rap verdwenen. 2 kindjes ... minder tijd (ahum) ... weet je wel? Maar toen was er deze blog, waar het ook al eens over Thilde ging, maar ook deze werd na verloop van tijd verwaarloosd ... Ik doe dus mijn uiterste best om het deze keer niet te laten gebeuren. En anders komt ge maar aan mijn oren trekken!

1 opmerking:

Ellen Debusschere zei

Ik ga de eer aan jou laten om hier te verklappen of het nu een broer of een zus wordt! Ik ben in ieder geval zeer blij dat ik het al weet! ;-))