zaterdag 31 mei 2008

Naar klasje!

Onze grootste patat is net twee (neen, geen twaalf) jaar geworden. In onsBelgenlandje wil dit dus zeggen dat we binnen 6 maanden moeten zorgen dat er een boekentasje klaar staat!
De keuze van de school werd al lange tijd geleden gemaakt, zijn plaatsje was ook al verzekerd, maar vandaag konden we voor de eerste keer gaan kijken waar Daneman vanaf januari heel wat broeken zal verslijten.
De mama was er van overtuigd dat haar niet-altijd-even-stoere-zoon niet zo superenthousiast zou zijn, maar niets was minder waar ;-) Ik heb de kleuterjuffen nog net niet gevraagd of ze hem nog zagen zitten :-) Meneer heeft elvendertig op de glijbaan gekropen, heeft de pop laten pipi (psssssssssssssssss) doen op de eetstoel (ahum), heeft de naakte pop vergeleken met zijn zus en was niet meer uit het bedje te krijgen ...
Hopelijk is hij binnen enkele maanden nog altijd even enthousiast (al zal het bij mama dan wel anderen paté zijn :-(

6 opmerkingen:

annemanneke zei

Oesjen! En hij had precies ook al direct een vriendinneke op de foto's te zien!

NIENTJE zei

Leuk! Geniet nu nog maar efkes dat hij nog thuis is...
En de mama's komen dat ook gewoon hoor *knipoog*
Ik stond de eerste dagen ook met tranen in mijn ogen...Anaïs ook eerst...nu is ze zover dat als ik haar naar school breng dat ze zegt: "mama weg he nu"

Unknown zei

Zo te zien heeft hij zich al goed geamuseerd daar ;). De mama zal 't ongetwijfeld wel een stuk moeilijker hebben de eerste schooldag :s (hier gaat da ook zo zijn vrees ik).

Anoniem zei

Die gaat zich amuseren Juske ;-)
In't begin zal't wat lastig zijn voor allebei maar dat komt zeker goed.

xxx

mamavan2kapoenen zei

Leuk dat het al zo vlot is gegaan....meestal ist voor de mama's een moeilijkere dag dan voor de peuters....

Geniet nog maar nu hij nog thuis is :-)

De familie B-P zei

Tziet er daar wel leuk uit hé.
Efkes doorbijten die eerste dagen en het loopt wel los (zegt de mama die een traantje wegpinkte bij de eerste crèchedag terwijl hare kapoen zat te lachen ....) ;-)