maandag 30 juli 2007

Een dagje naar de zoo

Oma had al regelmatig eens laten blijken dat ze eens met de kindjes naar de zoo wou gaan. Wij hadden laten uitschijnen dat we wel eens zouden gaan, maar dan wel met de trein.

Vorige vrijdag werd oma 53 jaar, de ideale gelegenheid dus om een oma-dagje te organiseren! Zo gezegd, zo gedaan. Samen met schoonzusje Isabelle, werd het feestcomité opgericht en moest het feest al 's morgens beginnen!
De dag werd gestart met een lekker ontbijt bij broer en schoonzus. De koffie en koffiekoeken werden voorafgegaan door een lekker glaasje rosé-schuimwijn ;-)
Eens het maagje gevuld was en de kindjes een droge pamper hadden, konden we vertrekken! Oma probeerde van alles los te krijgen, maar de zoo was het laatste van haar gedachten, want we zouden met de trein gaan! Maar eens ze Antwerpen zag verschijnen, was haar eurocentje eindelijk gevallen en ze was content!
Daan had er nog niet veel aan. Alleen de konijnen vond hij interessant omdat hij die kon aanraken :-) Arjen daarentegen ... dat kind huppelde van kooi naar kooi om telkens verwonderd te staan kijken naar die dieren uit de boekjes en uit de tekenfilms! Een echte leeuw !!! Grrrrrrauw!!
Het oma-dagje werd afgesloten met een zomerse bbq ten huize Juske, waar de alcohol zijn werk heeft gedaan bij de reeds vermoeide oma en tante :-)
Tzal vandaag een zwaar dagje geweest zijn, maar hun dagje hebben ze toch maar gehad!

op naar het volgende verjaardagsfeest :p

Geen opmerkingen: