dinsdag 21 april 2009

1 jaar!

1 jaartje geleden maakte je ons gezinnetje compleet! 1 jaartje geleden maakte je ons geluk nog wat groter!! Al 1 jaar lang zien we je groeien en bloeien!

GELUKKIGE VERJAARDAG POPPEMIE!!!

donderdag 16 april 2009

Als je bijna 1 jaar bent ...

Dan ga je voor de eerste keer naar de kapper ...


Dan krijg je je eerste schoentjes (sandalen in dit geval)Nu nog die eerste tand zien tevoorschijn komen en dan is het wachten op de eerste stapjes hé ;-)

zondag 5 april 2009

Daankunst (3)

In kader van opendeurdag, met als thema in de peuterklas: BelgiëPasen:

Meneer Konijn

Nadat ons eerste konijn, gedoopt Pluchke, met de noorderzon verdwenen was en nu project 'den hof' op zijn einde loopt, was het tijd om ons een nieuw konijn aan te schaffen. Daan mocht kiezen, maar hij was gewoon in het wilde weg naar alle konijnen aan het wijzen 'die! die! die mama' terwijl alle konijnen door elkaar liepen ... hmmm. Ik heb dus een beetje helpen kiezen en het is weer een superschattigoetjiewoetjiekoddig konijntje geworden!
Dan de naamkeuze ... "Daan, gaan we het konijntje Hopla noemen?" Neuuuuuuuuuuuu! "Daan, gaan we het konijntje Bumba noemen?" Neuuuuuuuuuuu! "Daan, gaan we het konijn Meneer Konijn noemen?" Jaaaaaaaaaaaaaa!!! Bij deze 'Meneer Konijn' ;-) En nu niet vergeten het poortje achter ons dicht te doen ;-) :p