zaterdag 21 maart 2009

Project 'den hof' (2)

Goed, we zijn weer enkele dagen verder, èn wat voor dagen? Het waren stralende dagen om buiten te werken! Met het stralende weer van de laatste dagen hebben we echt wel kunnen voort werken in de tuin.

Stand van zaken: border 1 - 2 -3 - 5 zijn geplant. het geen is onze vroegere 'rechthoek' is verplant en mag dus ook klaargemaakt worden om opnieuw gras te zaaien.
Border 1 is afgeboord, border 2 heeft al een halve afboording.

To do: alle borders verder afboorden, mulch tussen de plantjes gooien om het onkruid zoveel mogelijk te beperken *grijns*, dakplatanen in de grond steken (worden vrijdag geleverd), ...


enkele voorlopige sfeerbeelden:

Border 1:Border 2:Border 3:Judasboom die wat groter uitgevallen is dan Google-Afbeeldingen ons liet geloven:Border 5:

zaterdag 7 maart 2009

Welkom kleine Laure!

Vanmorgen om 10u, telefoon van Frederik: "Laure is geboren"!!!!! Ik dacht dat hij eerst aan het zwanzen was (lol), maar ondertussen hebben we het kleine wonder al kunnen bewonderen en kunnen knuffelen. En echt waar, ze is prachtig!!!! Een echt meisje, gelijk da ze zeggen :-)


Proficiat Isabelle en Frederik met jullie flinke meid! Veel plezier Arjen met je kleine zusje!

woensdag 4 maart 2009

Project 'den hof' (1)

Nu project 'badkamer' afgesloten is, is het weer tijd om een nieuw project te starten. Met de lente in het vooruitzicht (ooit zal die wel eens beginnen zeker), beginnen we vol goede moed aan onzen hof!!!! Tijdens het kerstverlof werd de omheining al vernieuwd, maar nu gaan we beginnen met plantjes en struikjes overal rond te zetten :-)
Koen vond anderhalf uur gras afrijden ietske te veel van het goede, en daarom wordt er heel wat gras vervangen door borders met bloemen, planten, struiken en kruiden :-)

Bij Greenhouse Nurseries konden we een ontwerp laten opmaken en werden ons ook tips gegeven over welke planten en struiken waar moesten gezet worden.
Het ontwerp vinden we alvast super en we zijn heel tevreden over het gekozen 'groen'.
Nu wachten op enkele droge dagen om verder te kunnen werken!!!!

Wordt dus zeker en vast vervolgd...