zondag 28 september 2008

Ik word meter!!!!

Jiehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ik heb vandaag de fantastische vraag gekregen of ik wil meter zijn van het zoontje van mijn nicht!!! En natuurlijk heb ik volmondig JA geantwoord!!!
Nog een maandje of zo, en ik mag weer een klein boeleke in mijn armen sluiten!!

Lilypie Expecting a baby Ticker

maandag 22 september 2008

Breezer vs. treintje

Klimaatwijk


Iedereen kent het wel hé : Huisje afbetalen, mondjes vullen, nu en dan de auto drinken geven, kleren kopen, elektriciteit betalen, ... De bank geeft helaas geen korting, de kindjes mogen geen honger hebben noch kou lijden, 1 auto werd al afgegeven om te besparen. Dan rest er nog de elektriciteit en het gas hé om een beetje op te letten.

Nu is ons Sofke er eentje die al vlug een licht laat branden, de verwarming opzet van zodra haar grote teen koud heeft; dus is een duwke in de rug geen slecht idee. Daarom dat wij met onze straat deelnemen aan het project "Klimaatwijken". Van 1 november tot 30 april worden we "gecontroleerd" op ons verbruik, krijgen we tips hoe we het beter kunnen aanpakken ...

En ondertussen zal ik maar voor iedereen een dikke trui breien zeker ;-)

donderdag 18 september 2008

18 september 2004

Precies 4 jaar geleden beleefde ik 1 van de mooiste dagen van mijn leven. Er zijn ondertussen nog twee "mooiste dagen" bij gekomen, maar dit was toch de eerste! Het begin van een toekomst samen!


En ja hoor, nog altijd even content van mijn keuze ;-)
Zoals Daantje ook zo mooi kan zeggen: Ai lov joe :-)

zaterdag 13 september 2008

(kleine) buren helpen elkaar

De kindjes van de buren waren de auto aan het kuisen (Bert heeft da goe gezien ;-)) en natuurlijk moest Daan ook de auto kuisen hé. Het begon met zijn eigen kleine auto, maar al vlug kreeg hij de grote auto in het snotje. Thilde kan echter nog niet helpen met grote broer, dus ging het van hem wat minder vlug. Maar solidair als buren zijn, kwamen ze Daan vlug een handje toe steken ;-)

donderdag 11 september 2008

Stage (1)

UHU!!!!!!!! Het is zover ... mijn persoonlijke lijdensweg is begonnen. Ik heb zopas het officiële startschot gekregen om aan mijn stage te beginnen :s Dit wordt dus een heel klein beetje vééééél dood gaan; maar ik kan niet anders dan mijn lot lijdzaam te ondergaan ;-) Want als ik dit overleef :p dan zal het vanaf februari in de sjakosj zijn ;-)

Dit wordt dus een item die jullie gedurende enkele weken (maanden klinkt mij ietsje te lang) zullen kunnen volgen ... helaas

Bon, stap 1: mijn stageplaats (Barnum; waar ikzelf zes jaar mijn broek heb versleten) officieel aanvragen en een kalender opmaken.

To be continued ...

zondag 7 september 2008

Koken en kuiten

Gisteren hebben we het jaarlijkse straatfeest gehouden. Mits een schrikkeljaar vorig jaar, zijn we er al telkens bij geweest, zelfs het jaar dat de straat weinig rust kreeg met al ons lawaai.

Na reeds enkele jaren een simpele bbq te hebben gehouden, werd er gisteren gekozen voor een nieuwe formule! En wat voor één!!!!! De vrouwen mochten gewoon de beentjes onder tafel schuiven want jaja, de venten hadden de ganse morgen al in de keuken gestaan om ons een fantastisch feestmaal voor te schotelen! En het moet gezegd zijn, ze kunnen er wat van! Het was superlekker! Voor herhaling vatbaar in eigen keuken *grijns*

Maar omdat we van al dat zitten een lui gat zouden krijgen, werd er ook voor wat randanimatie gezorgd ;-). De acht koks mochten op een stoel zitten, met de broek opgestropt; terwijl de 3 jongste vrouwen, geblinddoekt, hun eigen vent/kuit moest zoeken. Met mijn 27 lentekes had ik het natuurlijk ook zitten en mocht ik aan 16 kuiten tasten :p Er bestaan blijkbaar kuiten in alle soorten en maten: zachte, met veel haar, met weinig haar, met puisten, ...en dan die ene gespierde harde kuiten die ik er zo uitgehaald heb! *OEF* ;-)

zaterdag 6 september 2008

Bedankt!

Want ons poppemie heeft haar eerste miss-kroontje in haar bezit!


In naam van Thilde: bedankt voor jullie stemmen! Ze heeft me beloofd zich deze maand heel erg waardig te gedragen als miss Thilde ;-)

vrijdag 5 september 2008

minimodus

Als ne mens content is van iets, moet het ook gezgd zijn hé. Dus bij deze even reclame maken voor een splinternieuwe webshop. Op www.minimodus.be vind je superleuke outletkledij aan even superleuke prijzen!

Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste ;-)
Bedankt Cindy!

maandag 1 september 2008

1 september

Net zoals velen, wil ik ook een blogbericht schrijven over 1 september.
Voor vele kindjes de eerste schooldag, voor vele mama's en papa's een beetje afscheid nemen ...

Maar hier wordt 1 september nog even uitgesteld tot 5 januari, en daar is de mama zeker niet rouwig om ;-) Alhoewel 5 januari hier ook vlug zal zijn!
Mama is al druk aan het speculeren over hoe het zal verlopen; is hoopvol dat vriendje/neefje Arjen hem de eerste schooldag zal meeloodsen en hij zo geen traantjes zal laten. Mama is nu al op zoek naar dat ene boekentasje, is nu al aan het denken over hoe het organisatorisch in zijn werk zal gaan, ... Maar vooral, zal nu nog 4 maanden genieten van haar niet-schoolgaande peuter (ja, ook met zijn hysterische kuren ;-)) Trouwens, als ik nu vraag of hij naar school gaat, krijg ik nog een welgemeende "neuuuun! oma auto pelen" als antwoord ;-)

Lilypie Date is set Ticker