zaterdag 31 mei 2008

Naar klasje!

Onze grootste patat is net twee (neen, geen twaalf) jaar geworden. In onsBelgenlandje wil dit dus zeggen dat we binnen 6 maanden moeten zorgen dat er een boekentasje klaar staat!
De keuze van de school werd al lange tijd geleden gemaakt, zijn plaatsje was ook al verzekerd, maar vandaag konden we voor de eerste keer gaan kijken waar Daneman vanaf januari heel wat broeken zal verslijten.
De mama was er van overtuigd dat haar niet-altijd-even-stoere-zoon niet zo superenthousiast zou zijn, maar niets was minder waar ;-) Ik heb de kleuterjuffen nog net niet gevraagd of ze hem nog zagen zitten :-) Meneer heeft elvendertig op de glijbaan gekropen, heeft de pop laten pipi (psssssssssssssssss) doen op de eetstoel (ahum), heeft de naakte pop vergeleken met zijn zus en was niet meer uit het bedje te krijgen ...
Hopelijk is hij binnen enkele maanden nog altijd even enthousiast (al zal het bij mama dan wel anderen paté zijn :-(

zondag 18 mei 2008

Foutje bij de bakker !

Alsof het allemaal nog niet vlug genoeg gaat *rologen*!!!!

maandag 12 mei 2008

onze stoeren hier

is bang van het zand; dat is vuil ...

donderdag 8 mei 2008

Tssss...

Wetende dat we een luchtmatras/-zetel hebben, maar neen... Als we het te warm krijgen, nemen we een stoel, placeren die in het zwembad en we lezen daar de krant ...


donderdag 1 mei 2008

Al tien dagen ...

en nu pas de tijd gevonden om onze kleine mooie meid hier voor te stellen.

Op 21 april hebben wij het leven geschonken aan onze mooie dochter, Thilde. Een pracht van een meid, zo klein, zo bijzonder!


Mama en papa zijn trots, en ook grote broer is blij met zijn nieuwe speelkameraadje (al wil die voorlopig niet echt meewerken :p)