woensdag 27 februari 2008

Er loopt hier een keun rond

Zo vertrokken naar de kapper:
En met dit keun teruggekeerd
(En ja Koen, gij zijt ook een keun ;-) )

maandag 25 februari 2008

Precies een beetje gegroeid ...

Hoewel hij maar al te goed weet, dat dit "bedje zusje" is, moet er nog toch effe getest worden of hij daar echt niet meer in past ... Maar helaas, helaas, hij zal het met zijn grote-broer-bed moeten doen ;-)

woensdag 20 februari 2008

Alles in 't dubbel

Ken je dat verschrikkelijk kinderspelleke "alles nazeggen wat een ander zegt"? Awel, Daan speelt dat nu blijkbaar met zijn eigen :-). Meneer vindt het leuk om nu alles twee keer te zeggen : de papa, de papa - de mama, de mama - de poes, de poes - de melkje, de melkje - de kerkje, de kerkje (ja ook dat *rolleyes*). Binnen de kortste keren zegt hij het drie keer na elkaar ...

zondag 17 februari 2008

Nieuwe buggy!

Awel, ik ben weer een gelukkige vrouw si! Want tegen alle verwachtingen in, hebben we onze vorige buggy, een lompe, grote, veel te brede Pericles, kunnen verkopen voor een eerlijke (veel te hoge *grijns*) prijs.
Nadat ik ook eens had rondgeneusd om een tweedehandse Buzz te kopen, hebben we toch beslist om een spiksplinternieuwe te kopen!!!! Ook omdat hij in de Multibazar aan een wel héél mooie prijs stond. Probleem is wel: als je zoiets zegt tegen ons Juske, dan zit het echt wel niet in mijnen dikken teen, maar helemaal bovenaan in tkoppeke --> Juske vanmorgen naar Izegem gebold en teruggekomen met een nieuwe Buzz!! Woehoe!!!!!!!!!!!!!!!!!
En nu maar hopen dat we héél véél kunnen wandelen ;-)

donderdag 14 februari 2008

Gevr.: gez.kmn.

Om die verd*mde ziektekiemen te bestrijden!!!

Het begon met een zieke papa, gevolgd door een zieke mama; waarbij je bij de één al wat meer geklaag hoorde dan bij de andere *grijns*, maar helaas helaas is het allemaal overgeslagen op ons klein ventje. Eerst een ganse week hoesten, snottebellen wegvegen, weinig slapen en nog minder eten. Bestrijding: hoestsiroop en neusdruppels. Zonder pauze heeft het ventje er op de koop toe een angine bijgekregen. Bijkomende bestrijding: suppo's tegen de pijn en antibioticia ... Na een gezond dagje tussenin, zijn we ondertussen weer bezig met de koorts te doen zakken. Bestrijding: nog steeds suppo's tegen de koorts en nog altijd antibiotica !*zucht*!

Kunnen we die laatste winterdagen niet gewoon overslaan en onmiddellijk overgaan tot de lente????

woensdag 6 februari 2008

Stilte voor de storm?

Tzijn kalme tijden blijkbaar. Stilte voor de storm zeker? Want binnen de kortste keren kan ik echt werk maken van de kindjes hun kamer en tegelijkertijd zal ik dan nog de "doopsuikers" in orde moeten brengen!


Maar ondertussen kan ik me nog wat concentreren op het opdoen van kinderkamerideetjes en het breien van kleine meisjesspullen.

Van dat laatste is er ondertussen al weer eentje afgewerkt!

En binnen een uurtje vertrekt bibi naar de Phildar achter wol voor een nieuw projectje!