dinsdag 31 juli 2007

maandag 30 juli 2007

Een dagje naar de zoo

Oma had al regelmatig eens laten blijken dat ze eens met de kindjes naar de zoo wou gaan. Wij hadden laten uitschijnen dat we wel eens zouden gaan, maar dan wel met de trein.

Vorige vrijdag werd oma 53 jaar, de ideale gelegenheid dus om een oma-dagje te organiseren! Zo gezegd, zo gedaan. Samen met schoonzusje Isabelle, werd het feestcomité opgericht en moest het feest al 's morgens beginnen!
De dag werd gestart met een lekker ontbijt bij broer en schoonzus. De koffie en koffiekoeken werden voorafgegaan door een lekker glaasje rosé-schuimwijn ;-)
Eens het maagje gevuld was en de kindjes een droge pamper hadden, konden we vertrekken! Oma probeerde van alles los te krijgen, maar de zoo was het laatste van haar gedachten, want we zouden met de trein gaan! Maar eens ze Antwerpen zag verschijnen, was haar eurocentje eindelijk gevallen en ze was content!
Daan had er nog niet veel aan. Alleen de konijnen vond hij interessant omdat hij die kon aanraken :-) Arjen daarentegen ... dat kind huppelde van kooi naar kooi om telkens verwonderd te staan kijken naar die dieren uit de boekjes en uit de tekenfilms! Een echte leeuw !!! Grrrrrrauw!!
Het oma-dagje werd afgesloten met een zomerse bbq ten huize Juske, waar de alcohol zijn werk heeft gedaan bij de reeds vermoeide oma en tante :-)
Tzal vandaag een zwaar dagje geweest zijn, maar hun dagje hebben ze toch maar gehad!

op naar het volgende verjaardagsfeest :p

maandag 23 juli 2007

Kinderboerderij ??

Centerparcs, een familiepark, waar ook kleine kinderen hun gading vinden! Voor de kleinsten onder ons zijn vooral het zwembad en de kinderboerderij het van het. In het zwembad is van alle soorten bloot wel iets te zien, maar als je eens goed rond kijkt op de kinderboerderij, zie je toch ook al heel wat hoor :-):


Maar het is natuurlijk ook wel heel kindvriendelijk hoor ;-) (verslagje daarvan op de beebiesite ;-))

dinsdag 17 juli 2007

Dat verdient een bloemetje

Een bloemetje krijgen is leuk! Maar een bloemetje krijgen van je zoontje, die dat dan nog eens trots omhoog houdt, is zoooooo lief!!! Mijn moederhartje was weer efkes gesmolten!

zondag 15 juli 2007

Zomer in Hooglede ???

NOT!!!!!

Gisteren een zwembad gaan halen, de ganse namiddag laten vullen met de hoopvolle verwachtingen er vandaag te kunnen in spletsen.


Niet dus :s de hemel ziet al de ganse voormiddag grijs en de enige nattigheid die we voelen komt uit de hemel ... *zucht*

donderdag 12 juli 2007

Daan beklimt de trap

"Aap" was gisteren precies zijn nieuwe woordje. En dat heeft hij dan nog maar eens bewezen. Hèt badritueel: de gangdeur openen en zelf naar boven kruipen. Eens boven, gaat het meestal onmiddellijk richting badkamer, maar deze keer is hij gevallen voor de charmes van de camera ;-)

zaterdag 7 juli 2007

Battle of life

Pfff, je kent iemand nog maar pas, je hoopt elkaar nog veel te ontmoeten. En enkele dagen later moet je zitten duimen, moet je zitten wachten op nieuws!

Komaan Qwinteke! Vecht voor dat leven! Jij bent sterker!!! Je werk zit er hier nog lang niet op!

woensdag 4 juli 2007

Prinses op het groene paard

Het moet niet altijd de prins op het witte paard zijn é. Vandaag was het de prinses op het groen paard die het hart van Daan is komen veroveren!


Mijne zoon heeft zijn eerste crush :-)
dinsdag 3 juli 2007

5 balletjes en 3 blokjes!

Dat is de oogst na twee dagen (lees: voormiddagen) grondig kuisen! Bij deze is het ballenbad weer wat voller en kan er met nog meer blokjes gegooid worden ;-)